Laatste SGA nieuws

Start >

En ook net niet voor het viertal

13. mei 2017
Het laatste team met een kans op een kampioenschap, ons eerste viertal speelde zijn finale op vrijdag 12 mei thuis tegen het derde viertal van Barneveld. Bij winst waren onze mannen kampioen, bij elke andere uitslag ging de titel naar Barneveld. De eerste wapenfeiten waren voor vierde bord speler Luc die een complete armada achter zich verbrand had en blij was met een remise in de volgende stelling:' Geen nood de overige drie spelers leken allemaal een gunstige stelling te hebben. Dat veranderde toen Wouter ergens iets helemaal verkeerd deed. Bert had een kwaliteit meer, maar de vijandelijke pionnen werden zo sterk dat hij moest vluchten in een remise aanbod. Daarmee was de droom over en de winst van André nog slechts een statistiek....

Reactie plaatsen

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading