Laatste SGA nieuws

Start >

Schaken in de trein

20. oktober 2017
Van vrijdag 13 tot en met dinsdag 17 oktober reed de jaarlijkse schaaktrein weer door midden-Europa met als vast start- en eindpunt Praag. De trein vertrekt elke dag rond 10.00 en tijdens de rit worden de rondes van een rapid toernooi gespeeld. Tussen half een en twee uur aankomst in de volgende stad die je dan uitvoerig kunt bekijken. Een verslag met flink wat foto's komt in het volgende clubblad. Voor nu vermeld ik alleen dat de belangstelling van Tsjechische zijde dit jaar wat tegenviel - wellicht doordat er dit jaar alleen Tsjechische en Slowaakse steden werden aangedaan. Winnaar werd de enige deelnemende IM Roman Khaetsky uit de Oekaraïne. Ook dat is minder in vergelijking tot eerdere winnaars als Vlastimil Hort en Ian Rogers. Ik werd zelf vooraf op de 44e plaats ingeschat en eindigde dus in de plus met een 35e plaats. Mijn partijen zijn na te spelen via deze link

Reactie plaatsen

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading