Laatste SGA nieuws

Start >

Henrik Porte weer kampioen

22. juni 2019
Door de beslissingsmatch tegen Marcel Flohr te winnen is Henrik Porte voor de zesde keer clubkampioen geworden. Henrik won de eerste partij, maar Marcel trok met wit met een fraaie combinatie de tweede partij naar zich toe zodat er gevluggerd moest worden. Marcel won het eerste vluggertje met wit, maar dit keer wist Henrik in de tweede partij de stand weer gelijk te trekken. Dus nog twee vluggertjes, weer wist met Marcel met wit een fraaie stelling op te bouwen, maar dit keer vond hij geen beslissing en wist Henrik zelfs nog te winnen. Omdat de wedstrijdleider de positie van de klok bepaalde, eiste Marcel het recht op aan de andere kant van het bord te gaan zitten: Maar dat hielp niet: Henrik won ook het laatste vluggertje en is daarmee weer clubkampioen.

Reactie plaatsen

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading