Laatste SGA nieuws

Start >

Corona update 12 maart 2020:

12. maart 2020

Update 13 maart!!

Beste clubgenoten en ouders/verzorgers van jeugdleden,

De clubavond van vanavond is alsnog afgelast. Aanleiding hiervoor is het advies van de KNSB dat vandaag op de website schaken.nl verscheen: De KNSB ondersteunt de oproep van de overheid om sociale contacten sterk te verminderen. Daarom adviseren wij regionale en bijzondere bonden om alle competitiewedstrijden en toernooien uit te stellen tot na 31 maart. Wij adviseren daarnaast de clubs om alle speelmomenten (clubochtend, - middag of –avond), trainingen en toernooien tot en met 31 maart af te gelasten.

Op basis van deze nieuwe informatie heeft het bestuur zojuist besloten om op de drie vrijdagavonden 13, 20 en 27 maart geen clubavond te houden in het Denksportcentrum.

Rekenend op jullie begrip, namens het bestuur,
Peter Reedijk, secretaris SG Amersfoort

Reactie plaatsen

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading