Laatste SGA nieuws

Start >

Digitaal schaken gaat wekelijks door met meerdere evenementen

15. april 2020

Online willen wij als SGA het aantal activiteiten verder opschroeven. Naast een wekelijks snelschaaktoernooi op de vrijdag op chess.com willen we ook op een tweede avond in de week iets organiseren, mogelijk een wisselende activiteit. Voor deze week hebben wij het volgende op het programma:


- donderdag 16 april om 20:00 uur rapidtoernooi, 5 ronden, duurt tot ongeveer 22:30 uur. Directe link: https://www.chess.com/live#t=1186716
- vrijdag 17 april om 20:00 uur snelschaaktoernooi, 9 ronden, duurt tot ongeveer 21:30 uur. Directe link: https://www.chess.com/live#t=1186717

Als er leden zijn die wensen of suggesties hebben voor extra, andere online evenementen horen wij dat graag. Ook mensen die graag mee willen doen, maar misschien eerst wat hulp of uitleg hierbij nodig hebben kunnen gerust contact opnemen met het bestuur.

Reactie plaatsen

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading