Laatste SGA nieuws

Start >

Corona update: 16 oktober wel jeugd, geen senioren. Online lichess

15. oktober 2020

Geen interne competitie voor senioren, wel online rapidtoernooi
Sporten voor volwassenen is in de nieuwe maatregelen aan banden gelegd. De landelijke schaakbond KNSB heeft de externe competitie al voor de komende vier weken stilgelegd en komt binnenkort met extra communicatie richting de verenigingen. Hierop vooruitlopend heeft het bestuur besloten dat er aanstaande vrijdag 16 oktober geen interne competitie is voor senioren in het denksportcentrum. Als alternatief hebben we vanaf 20:00 uur een online rapidtoernooi georganiseerd op lichess. Iedereen die lid is van SG Amersfoort kan daaraan meedoen. Als je nog geen lichess account hebt is die snel aan te maken via https://lichess.org/signup en nadat je je hebt aangesloten bij onze online club https://lichess.org/team/sg-amersfoort kun je meedoen deze vrijdagavond. Directe link naar het toernooi: https://lichess.org/tournament/P0Oj9LQp

Schaken voor de jeugd
Omdat jeugd tot en met 18 jaar volgens de huidige regels nog wel mag sporten, gaat de jeugdafdeling komende vrijdag vooralsnog gewoon door. Alleen als KNSB of overheid voor die tijd zou aangeven dat dit toch niet de bedoeling is, kan dit eventueel nog worden afgeblazen. Dit zullen we dan zo snel mogelijk communiceren naar de jeugdleden en hun ouders. Van belang is nog, dat toeschouwers en dus ook ouders helaas niet aanwezig mogen zijn bij het schaken door de jeugd. U zult uw kind slechts naar het denksportcentrum kunnen komen brengen en later weer ophalen.

Rabo ClubSupport
De Rabobank organiseert een actie waarbij sportorganisaties financiële ondersteuning kunnen krijgen. Klanten van de Rabobank kunnen hierbij stemmen op een favoriete vereniging of organisatie, in de regio Amersfoort kan men ook stemmen op de Stichting Jeugdschaak Amersfoort, die schaaklessen verzorgt aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Wij bevelen dit van harte aan onder onze leden die bankieren bij de Rabobank. Zie https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Reactie plaatsen

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading