Laatste SGA nieuws

Start >

Vanaf vrijdag 20/11 weer schaken op de club

18. november 2020
Aanstaande vrijdag 20 november kan er weer geschaakt worden in het denksportcentrum door zowel jeugd (om 19:00 uur) als senioren (vanaf 20:00 uur). Hierbij geldt, dat wij ons aan dezelfde regels moeten houden als voor de sluiting. De belangrijkste nog eens samengevat:

- De bar blijft gesloten; een drankje van huis meenemen om tijdens de partij te drinken is toegestaan.

- Toeschouwers zijn niet toegestaan; dit betekent dat ouders hun kinderen alleen kunnen komen brengen en halen; voor senioren: na afloop van je partij het materiaal opruimen en zo snel mogelijk naar huis.

- Senioren moeten te allen tijde 1,5 m afstand in acht nemen in het DCA, ook ten opzichte van je tegenstander tijdens de partij. Dit kan door gebruik te maken van beide aan elkaar geschoven tafels en het schaakbord in het midden daarvan te leggen.

Reactie plaatsen

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading