Laatste SGA nieuws

vanaf 21 mei weer clubavonden in DCA

19. mei 2021
Het bestuur is blij te kunnen melden dat vanaf vrijdag 21 mei de club weer bijeen mag komen in het denksportcentrum.

Voor de jeugd is er om 19:00 uur schaakles en partijen spelen tegen elkaar. De oudere jeugd en senioren kunnen vanaf 20:00 uur weer terecht voor een partij schaak. Er wordt ingedeeld volgens het systeem van de interne competitie. Wegens het lange stilliggen van onze interne hebben we al wel besloten dat er dit seizoen wederom geen clubkampioen en andere groepswinnaars zullen zijn. Er wordt dus niet gespeeld om de prijzen, hooguit een eervolle vermelding aan het einde van het seizoen. In de zomer willen we net als vorig jaar weer een zomercompetitie houden, details daarover volgen op een later moment.

NB Er zijn nog steeds diverse coronaregels waar we ons aan moeten houden in het denksportcentrum, zoals mondkapjes, 1,5 m afstand houden, geen toeschouwers en de bar is nog niet geopend.

Algemeen SGA, Interne competitie, Jeugd

Reactie plaatsen

biuquote
  • Reactie
  • Live voorbeeld
Loading