Laatste SGA nieuws

Extra ledenvergadering op 17 september

28. augustus 2021
Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van 27 augustus zijn bijna alle onderwerpen afgehandeld: de financiƫle en andere jaarverslagen van 2020/21 zijn goedgekeurd en de leden gingen akkoord met de begroting voor 2021/22 en met de voorgestelde teamindeling.

Wat nog moet gebeuren: stemmen over de statutenwijziging en aanpassing in het huishoudelijk reglement. Daarvoor waren niet genoeg leden aanwezig en daarom is er op vrijdag 17 september (voorafgaand aan de interne competitie) een extra ledenvergadering met als enig agendapunt: het goedkeuren van de voorgestelde statuten en huishoudelijk reglement. Alle leden van SG Amersfoort krijgen hiervoor binnen enkele dagen een uitnodiging toegestuurd per e-mail.

Algemeen SGA

Reacties zijn gesloten